Vår relation till dig

Att byta jobb är för de allra flesta människor ett stort beslut. Vår uppgift är att genomföra rekryteringar som får både företag och människor att växa och vi lägger därför extra kraft på att matcha dig till rätt jobb och företag. Din erfarenhet, motivation och dina framtida ambitioner är grunden i vårt matchningsarbete. Vi ser långsiktigt på vår relation till dig och vet av erfarenhet att vägarna ofta korsas flera gånger under ett arbetsliv.

Att bli rekryterad

Ogunsen rekryterar främst till ledande befattningar men har även uppdrag för specialister inom ekonomi/finans, marknad/försäljning och IT. Våra kunder finns främst inom privata sektorn men vi har även erfarenhet av uppdrag från offentlig förvaltning. Du kan anmäla ditt intresse för nytt jobb genom att registrera ditt CV i vår databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och visas aldrig för någon utomstående utan att du givit ditt tillstånd. Du kan även bli kontaktad för ett specifikt jobb utan att du själv anmält dig som sökande. Vi har i dessa fall, via vårt kontaktnät, fått tips om dig och vill föra en förutsättningslös diskussion om ditt nuläge och dina framtidsplaner. Kanske är timingen helt rätt och vårt uppdrag en intressant utmaning för dig.

Interim Management

Ogunsen är en samarbetspartner för dig som arbetar som konsult på enmansbolag eller på ett mindre konsultbolag. Vi erbjuder dig vårt kontaktnät och matchar dig mot projekt och uppdrag hos våra kunder. Du bidrar med din unika erfarenhet, kompetens och goda rykte. Till vårt konsultnätverk söker vi b l a konsulter med chefs- och projektledarerfarenhet inom ekonomi/finans, försäljning och IT. Vi söker också dig som har erfarenhet av att leda omstruktureringar och driva förändringsarbete.