Om oss

Ogunsen erbjuder högkvalitativa rekryterings- och interimslösningar på management och tyngre specialistnivå för privat och offentlig sektor inom kompetensområdena IT, Executive samt Finance & Legal. Vi är del av koncernen SJR in Scandinavia AB (publ) noterat på First North.

Värderingar

Vår erfarenhet av rekryteringsprocesser är att de många gånger begränsas till att fylla en vakans och att flytta kompetens mellan bolag. Tillräcklig kraft läggs inte på matcha kandidaten mot företagets vision, mål och värdegrund, vilket leder till felrekryteringar och ökade kostnader.

Vi utgår alltid från uppdragsgivarens affär och framtida utmaningar samt kopplar detta till kandidatens egna drivkrafter, mål och värderingar. En lyckad rekrytering innebär att kandidaten bidrar till företagets utveckling samtidigt som hon/han utvecklas som individ.

Personligt engagemang

Våra medarbetare gör det ”lilla extra” och sätter kunden och kandidaten i centrum. Som en mindre aktör är vi flexibla, snabbfotade och serviceinriktade.

Erfarenhet & Proaktivitet

Vi blir proffs på det vi gör genom att kombinera lång erfarenhet och kunskap med att ligga steget före och kontinuerligt arbeta med förnyelse.

Öppen kommunikation

Vi är tydliga, lyhörda och ärliga i dialogen med kunder och kandidater vilket är viktiga byggstenar för ett lyckat resultat och en långsiktig relation.

Pålitlighet

Vi är fokuserade och målinriktade.
Vi håller det vi lovar och levererar resultat.