I vår värld är du som kandidat även kund. En lyckad rekrytering innebär att både kund och kandidat utvärderar och väljer varandra. Vi lägger lika stor vikt vid att säkerställa att båda parter är nöjda!

Din upplevelse

En bidragande faktor till Ogunsens framgång är vårt engagemang i att bygga långsiktiga relationer. I vårt nätverk är det inte ovanligt att en kund blir en kandidat, och sedan kund igen, därför lägger vi stor vikt vid att underhålla alla våra relationer.

Oavsett om du söker ett nytt jobb eller inte finns våra researchkonsulter till ditt förfogande. Vi träffas gärna för ett förutsättningslöst möte eller ger dig konkreta tips och feedback på hur du kan bli mer sökbar när du väl är redo för nya utmaningar.

Vikten av att Connecta med oss

Då majoriteten av våra uppdrag är konfidentiella börjar vi alltid en process med att inventera vårt nätverk; vilka som är våra tipsgivare och vilka intressanta profiler som finns i vår databas.

Connecta med oss gör du genom att ladda upp ditt CV alternativt registrera dig via din Linkedinprofil. Där skapar du ett personligt konto och kan enkelt hantera dina uppgifter, välja intresseområde och om du vill ha utskick när ett relevant uppdrag publiceras som matchar just din profil. Det ger även oss möjlighet att hantera dina uppgifter på ett korrekt sätt med hänsyn till GDPR.

Vår ambition är att du alltid ska bli kontaktad för relevanta tjänster och få snabb återkoppling då du är en del av Ogunsens nätverk.
Följ oss gärna via LinkedIn! Här delar vi med oss vad som händer i vår värld – alltifrån pågående rekryteringar till framtidsspaningar till vilka som nu hittat sina nya jobb via Ogunsen! Kanske publicerar vi ett uppdrag som väcker just ditt intresse? Ogunsen Executive Search LinkedIn

Vad kan du förvänta dig i en rekryteringsprocess?

Våra researchkonsulter och seniorkonsulter arbetar alltid i team och har båda insyn i kundens behov och organisation. Oavsett om du blir kontaktad av oss eller söker en utannonserad tjänst kommer du behandlas på ett professionellt, personligt och tillmötesgående sätt . Några saker du alltid kan förvänta dig i en pågående process är följande:

Omfattande och transparent information kring uppdraget


Vi sammanställer alltid ett prospekt som kan fungera som en del av ditt beslutsunderlag. Här får du bland annat tillgång till bolagsinformation, organisationsschema och en utförlig beskrivning av rollen och uppdraget. Allt för att ge dig som kandidat så mycket information som möjligt.

Tillgänglighet via telefon och mejl


Har du frågor eller funderingar är våra konsulter bara ett samtal eller mejl bort. Du är alltid välkommen att kontakta oss om en fråga dyker upp. Vi har full respekt för din tid och försöker alltid göra oss tillgänglig och anpassa oss efter dig. Kontakta oss

Snabb återkoppling


För oss är återkoppling oerhört viktigt. Har du sökt ett jobb via oss men av någon anledning inte blir kallad till ett möte återkopplar vi till dig via mejl. Har du träffat någon av våra konsulter för ett möte kan du alltid förvänta dig en återkoppling via ett telefonsamtal. Vid ett inledande möte redogör vi för hur kommunikationen och rekryteringsprocessen kommer att se ut – detta för att ge en tydlig bild av processens gång och för att du som kandidat ska känna dig trygg hela vägen.

Transparant feedback


Oavsett om det är information om processens gång eller anledningen till urval så lägger vi stor vikt vid att du får så transparent feedback som möjligt. Vår förhoppning är att du ska få en positiv och lärorik upplevelse och kunna gå ur en process med nya lärdomar om dig själv – oavsett om du blir slutkandidat.

Relevanta och beprövade testverktyg samt muntlig återkoppling kring dessa


Vi har samarbeten med ett flertal ackrediterade leverantörer avseende personlighets- och kapacitetstester. Tester görs hemifrån i ostörd miljö, och du träffar sedan ansvarig konsult för en djuplodad genomgång av resultaten.

Kompetensbaserad utvärdering


Vi utvärderar din erfarenhet och kompetens kopplat till den profil som kunden söker. Detta gäller bland annat längd på erfarenhet, ledarskapserfarenhet, spetskompetenser, systemkunnande, språk etc.

Integritet


Vi behandlar dina uppgifter strikt konfidentiellt och respekterar känsligheten i att befinna sig i en rekryteringsprocess. Vi tillhandahåller privata mötes- och konferensrum för intervjuer med kund vid särskilt känsliga situationer.

Personligt och professionellt bemötande


Då vårt motto återigen är långsiktighet kommer du alltid bemötas med värme och engagemang. Vi är ett team som brinner för att hjälpa människor att växa, och vi är måna om att du ska ha bästa möjliga upplevelse när du samarbetar med Ogunsen. Vi är ärliga, tydliga, erfarna och har alltid nära till skratt.